Πολιτικές Ποιότητας

Η εταιρεία ADENS A.E. θεωρεί ως παράγοντα πρωταρχικής σημασίας για την εξασφάλιση της συνεχούς ικανοποίησης των απαιτήσεων των πελατών της, τη διαχείριση του συνόλου των διεργασιών που συνθέτουν την λειτουργία της σύμφωνα με τις αρχές που υπογραμμίζονται στα πλαίσια του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015. Για το λόγο αυτό, έχει προβεί στην ανάπτυξη, εγκατάσταση και εφαρμογή ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο και δεσμεύεται να τηρεί με συνέπεια και γνώμονα την παροχή υπηρεσιών σταθερής και εγνωσμένης ποιότητας καθώς και τη διαρκή βελτίωση τόσο αυτού του ίδιου του συστήματος όσο και των λειτουργικών διεργασιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που έχει απέναντι στο περιβάλλον δεσμεύεται να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την επίπτωση των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον, να ενσωματώσει στην επιχειρηματική της στρατηγική την βελτίωση της περιβαλλοντικής της επίδοσης και να ενθαρρύνει τους συνεργάτες της και τους πελάτες της να υιοθετήσουν μια ανάλογη πρακτική. Επίσης, η εταιρεία αντιλαμβάνεται τη διεθνή σημασία της κλιματικής αλλαγής καθώς και τα περιβαλλοντικά θέματα τοπικού χαρακτήρα και αποφασίζει την διαχείριση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Η περιβαλλοντική πολιτική της εταιρείας εστιάζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών και στη διαρκή ενημέρωση της ανώτατης διοίκησης και του προσωπικού σε θέματα περιβάλλοντος.